• Αναζήτηση
 • Κικίλιας: Έκφραση πατριωτισμού τα συλλαλητήρια για πΓΔΜ

  «Με τα συλλαλητήρια ο κόσμος εκφράζει τον πατριωτισμό του και δεν θέλει τις λύσεις που ακούγονται για την ονομασία» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Με τα συλλαλητήρια ο κόσμος εκφράζει τον πατριωτισμό του και δεν θέλει
  τις λύσεις που ακούγονται για την ονομασία» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
  Βασίλης Κικίλιας.

  Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Κικίλιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη στάση της στο «Σκοπιανό» τονίζοντας πως «έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες».

  Όπως είπε ο ίδιος δεν θέλει τον όρο Μακεδονία ή παραγώγου του προσθέτοντας πως δεν υπάρχει αναθεώρηση της στάσης της Ν.Δ. «Ο Κ. Μητσοτάκης πρώτος είπε πως πρέπει να αφουγκραζόμαστε τη κοινωνία και τις ανησυχίες της. Δεν είναι δυνατόν να διχάζουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς» είπε, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση με μυστική διπλωματία αποφασίζει εν κρυπτώ.

  «Η ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου είναι υπέρ των συλλαλητηρίων και εγώ τα πιστεύω όταν είναι σε νόμιμα πλαίσια. Η θέση του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου είναι πολύ δύσκολη. Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας πάλι θα λείπει στο εξωτερικό. Όταν είναι ζορισμένος λείπει στο εξωτερικό. Η κυβέρνηση είναι απέναντι στην κοινωνία και είναι και διχασμένη» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ θέλει να λυθεί το θέμα. Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως όλοι είδαν την ψυχή του Έλληνα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk