• Αναζήτηση
 • Καταστροφές από τους ισχυρούς ανέμους στην Νότια Κρήτη

  Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι θυελλώδεις άνεμοι στην νότια Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιεράπετρας. Από την χθεσινή κακοκαιρία έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στους δρόμους αλλά και στα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ. Τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας παραμένουν κλειστά ενώ μεγάλο μέρος της περιοχής δεν έχει ρεύμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι θυελλώδεις άνεμοι στην νότια Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιεράπετρας. Από την χθεσινή κακοκαιρία έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στους δρόμους αλλά και στα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ. Τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας παραμένουν κλειστά ενώ μεγάλο μέρος της περιοχής δεν έχει ρεύμα.  Σύμφωνα με το cretapost στην Βιάννο με απόφαση του δημάρχου Παύλου Μπαριτάκη δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία: Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου, Γυμνάσιο – Λύκειο Βιάννου, Δημοτικό Σχολείο Αμιρών, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εμπάρου, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Άρβης, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ψαρής Φοράδος, Νηπιαγωγείο Καστρίου και ο παιδικός σταθμός του Δήμου Βιάννου.  Στην Ιεράπετρα μετά από συνεννόηση του δημάρχου Θεοδόση Καλαντζάκη με τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του δήμου. Παράλληλα δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

  Συνεχίζονται οι καταστροφές

  Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι που πνέουν και σήμερα στην Ιεράπετρα προκαλώντας προβλήματα άνευ προηγουμένου.

  Ήδη από χθες οι άνεμοι είχαν καταστρέψει ολοκληρωτικά θερμοκήπια, είχαν «ξηλώσει» κεραμίδια από σχολείο στο Μακρύ Γιαλό ενώ είχαν «σηκώσει» μέχρι και ταμπέλες σήμανσης στον περιφερειακό δρόμο της περιοχής.

  Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το radiolasithi.gr, χθες το απόγευμα εξαιτίας των ανέμων ένα φορτηγάκι τούμπαρε στην περιοχή του Κουτσουρά ενώ μια ταμπέλα έφυγε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς κανείς να τραυματιστεί.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk