• Αναζήτηση
 • Πέθανε σε ηλικία 38 ετών γνωστός παρουσιαστής του Discovery Channel

  Eφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, o Joel Taylor, παρουσιαστής του Discovery Channel, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου. Ο Joel παρουσίαζε με επιτυχία το ντοκιμαντέρ Storm Chasers, μια εκπομπή με τεράστια επιτυχία, που ασχολείται με τις καταιγίδες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Eφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, o Joel Taylor, παρουσιαστής του Discovery Channel, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο Joel παρουσίαζε με επιτυχία το ντοκιμαντέρ Storm Chasers το οποίο είχε θέμα τις καταιγίδες και είχε τεράστια επιτυχία.

  Οι φίλοι και οι συνάδερφοι του διάσημου παρουσιαστή είναι συντετριμμένοι με τον θάνατο του, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξουν»οι  ιατροδικαστές.

  Ο καλύτερος φίλος του, Reed Timmer, ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στο Twitter, το βράδυ της Τρίτης. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες του παρουσιαστή, σχολιάζοντας: «RIP στον καλύτερο φίλο μου και στον συνεργάτη – κυνηγό καταιγίδας, Joel Taylor».

   

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk