• Αναζήτηση
 • ΔΝΤ: Δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι για νέο δάνειο στην Ελλάδα

  Τη θέση ότι οι δανειστές της Ελλάδας δεν έχουν προχωρήσει σε επαρκείς ελαφρύνσεις χρέους ώστα να καταστήσουν το χρέος βιώσιμο, εκφράζει σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» ο Maurice Obstfeld, επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη θέση ότι οι δανειστές της Ελλάδας δεν έχουν προχωρήσει σε επαρκείς ελαφρύνσεις χρέους ώστα να καταστήσουν το χρέος βιώσιμο, εκφράζει σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» ο Maurice Obstfeld, επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ.

  Όπως επισημαίνει : «Η προσδοκία ήταν ότι θα δοθεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) νέο δάνειο στην Ελλάδα εάν αποδειχθεί ότι καταγράφει επαρκείς προόδους στο θέμα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και εάν οι δανειστές της προχωρήσουν σε επαρκείς ελαφρύνσεις του χρέους ώστε να καταστήσουν το χρέος της Ελλάδας βιώσιμο. Ο τελευταίος τουλάχιστον όρος δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί».

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk