• Αναζήτηση
 • Τέρνα Ενεργειακή: Ολοκληρώθηκε το placement των 12.000.000 μετοχών

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διάθεση μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε επιλεγμένους επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό 12.000.000 κοινών μετοχών της Τέρνα Ενεργειακή σε τιμή 4,35 ευρώ ανά μετοχή.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διάθεση μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε επιλεγμένους επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό 12.000.000 κοινών μετοχών της Τέρνα Ενεργειακή σε τιμή  4,35 ευρώ ανά μετοχή.
  Το 85% περίπου του συνόλου των μετοχών διατέθηκαν σε διεθνείς επενδυτές και συνολικά 30 funds συμμετείχαν σε αυτήν την ιδιωτική τοποθέτηση.
  Οι AXIA VENTURES GROUP LTD, EUROXX SECURITIES Α.Ε. και LXM FINANCE LLP ενήργησαν ως Συντονιστές της διαδικασίας του βιβλίου προσφορών. Οι συναλλαγές πακέτου αναμένεται να εκτελεστούν αύριο, 19.01.2018.
  «Η ολοκληρωθείσα ιδιωτική τοποθέτηση 12.000.000 μετοχών της εταιρείας σε επιλεγμένους  επενδυτές επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της επενδυτικής κοινότητας στις προοπτικές  της Τέρνα Ενεργειακή, βελτιώνει την ελεύθερη διασπορά των μετοχών, ενώ επίσης παρέχει επιπρόσθετα ίδια κεφάλαια που θα επενδυθούν σε νέα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η μετοχική βάση της εταιρείας διευρύνεται με τη συμμετοχή περισσότερων διεθνών θεσμικών επενδυτών, η οποία  αναμένεται να έχει μεσοπρόθεσμα θετική επίδραση στην εμπορευσιμότητα των μετοχών της εταιρείας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τέρνα Ενεργειακή.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk