• Αναζήτηση
 • Παππάς: Απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιόφωνων

  Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων για το μέλλον των δημοτικών ραδιοσταθμών μετά τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το μέλλον των δημοτικών ραδιοσταθμών μετά τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

  Οι δύο άνδρες συζήτησαν σχετικά με το νομοσχέδιο για την ψηφιακή αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών και ειδικότερα σχετικά με το μέλλον των δημοτικών ραδιοσταθμών.

  Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ανέφερε ότι από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων, θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

  Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι στην συζήτησή του με τον υπουργό ΨΗΠΤΕ τόνισε πως ο δημόσιος χαρακτήρας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών επιτάσσει τη ρητή εξαίρεσή τους από κάθε διαδικασία δημοπράτησης που προβλέπει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk