• Αναζήτηση
 • Νεο e-banking το 2018 για τη Eurobank

  Με μια σημαντική βράβευση, ανανεωμένο σύγχρονο site και νέους στόχους για το 2018 συνεχίζεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Eurobank.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με μια σημαντική βράβευση, ανανεωμένο σύγχρονο site και νέους στόχους για το 2018 συνεχίζεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Eurobank.

  Η Eurobank βραβεύθηκε από το περιοδικό Global Finance“Best Digital Bank 2017” στην Ελλάδα, αποσπώνταςδιακρίσεις στις εξής επιμέρους κατηγορίες πελατών: “BestIndividual Digital Bank 2017” για την κατηγορία ιδιώτες και “Best Corporate Digital Bank”, για 6η συνεχή φορά, στην κατηγορία επιχειρήσεις.

  Η διπλή αυτή βράβευση είναι μια ουσιαστική αναγνώριση του σημαντικού έργου που συντελείται για την ανάδειξη μιας σύγχρονης ψηφιακής τράπεζας με επίκεντρο τον πελάτη σε όλο το εύρος της δράσης της: προϊόντα και υπηρεσίες, εμπειρίες πελατών, εσωτερικές λειτουργίες και υποδομές.

  Αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς βραβεύσεων για τις ψηφιακές υπηρεσίες της Eurobank τα τελευταία 2 χρόνια από διάφορους φορείς, συγκεκριμένα για το Eurobank Mobile App και τις υπηρεσίες PaF που εμπεριέχονται σε αυτό, το Eurobank Masterpass και τον Υπολογιστή Αφορολόγητου καθώς και το Epistrofi App.

  Το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού που ξεκίνησε η Eurobank πριν περίπου 2 χρόνια, συνεχίζεται με βασικό όχημα την καινοτομία και δίνει προτεραιότητα στο σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών με την οπτική του πελάτη, την απλούστευση διεργασιών και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη από τη συνεργασία του με την Τράπεζα.

  Νέο site

  Το νέο www.eurobank.gr παρέχει μια πρωτότυπη, εξαιρετικά φιλική και ευχάριστη εμπειρία, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται με βάση τις ανάγκες του και όχι μόνο μέσω παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (προϊόντα και υπηρεσίες).

  Επιτρέπει την «έξυπνη» αναγνώριση του επισκέπτη και την περιήγησή του σε ενότητες που τον ενδιαφέρουν, ενώ είναι το μοναδικό τραπεζικό site στην Ελλάδα που λειτουργεί με βέλτιστο τρόπο τόσο σε συσκευές desktop, όσο και σε smartphone και tablet.

  Υλοποιημένο με τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές, ανθρωποκεντρικό, βασίζεται σε διεθνή design standards, σε μιααπό τις καλύτερες τεχνολογικές πλατφόρμες (Sitecore).

  Παράλληλα η Eurobank υλοποιεί αυτό το διάστημα νέες ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν το 2018.

  Το ολοκαίνουργιο e-banking και τα νέα mobile applications αποτελούν κάποια από αυτά τα έργα, ενώ παράλληλα εισάγονται ψηφιακές υπηρεσίες και εντός των καταστημάτων του Δικτύου.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk