• Αναζήτηση
 • Κόπηκε ξαφνικά η «Ελληνοφρένεια» από τον Alpha

  Τέλος στη συνεργασία του με την Ελληνοφρενεια έβαλε ο Alpha μετά από 4,5 χρόνια. Την απόφαση την ανακοίνωσε στους συντελεστές το βράδυ της Τρίτης, πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

  Τέλος στη συνεργασία του με την Ελληνοφρενεια έβαλε ο Alpha μετά από 4,5 χρόνια. Την απόφαση την ανακοίνωσε στους συντελεστές το βράδυ της Τρίτης, πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

  Την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής ανακοίνωσε η ομάδα της Ελληνοφρενειας μεσω Twitter. Όπως αναφέρουν ενημερώθηκαν εχθές Τρίτη αφού η εκπομπή είχε γυριστεί και μονταριστεί με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να χαιρετίσουν τους τηλεθεατές.
  Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».
  Από το κανάλι αναφέρουν ότι ο λόγος που κόπηκε η εκπομπή είναι οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Οπως λένε, φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εχθές στην τελευταία της εκπομπής η Ελληνοφρένεια κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τα ποσοστά της φτάνοντας το 20% αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατόν ώστε να συνεχίσει και στο δεύτερο μισό της σεζόν.
  Το γεγονός της διακοπής της συνεργασίας τους φαίνεται να ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς ο Αποστόλης Μπαρμπαγιαννης στην συνέντευξη που έδωσε στο Βήμα της Κυριακής στις 17 Δεκεμβρίου δεν άφησε κανένα υπονοούμενο περί δυσαρέσκειας του σταθμού για τα ποσοστά τηλεθέασης.
  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk