• Αναζήτηση
 • Νέα εφαρμογή του facebook «κρύβει» ενοχλητικούς φίλους και πρώην

  Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τις φωτογραφίες των φίλων σου στο facebook από τις τέλειες διακοπές που περνάνε, τη στιγμή που εσύ δεν έχεις λεφτά ούτε για εισιτήριο του μετρό; Χώρισες και ο/η πρώην αντί να κλαίει όλη τη μέρα -όπως εσύ- άρχισε ήδη να βγαίνει και να το κοινοποιεί και στα social media; Το facebook έχει τη λύση για εσένα! Όχι, όχι δεν θα σου δώσει λεφτά για να πας διακοπές. Ούτε θα σου βρει το ιδανικό ταίρι (αν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνος σου για αυτόν τον σκοπό). Αυτό που έκανε, είναι να «εγκαινιάσει» μια νέα εφαρμογή, το «snooze».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τις φωτογραφίες των φίλων σου στο facebook από τις τέλειες διακοπές που περνάνε, τη στιγμή που εσύ δεν έχεις λεφτά ούτε για εισιτήριο του μετρό; Χώρισες και ο/η πρώην αντί να κλαίει όλη τη μέρα -όπως εσύ- άρχισε ήδη να βγαίνει και να το κοινοποιεί και στα social media;

  Το facebook έχει τη λύση για εσένα! Όχι, όχι δεν θα σου δώσει λεφτά για να πας διακοπές. Ούτε θα σου βρει το ιδανικό ταίρι (αν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνος σου για αυτόν τον σκοπό). Αυτό που έκανε, είναι να «εγκαινιάσει» μια νέα εφαρμογή, το «snooze».

  Η εφαρμογή αυτή σου επιτρέπει να μην βλέπεις τις δημοσιεύσεις ενός χρήστη για 24 ώρες, 7 μέρες ή 30 ημέρες, χωρίς να χρειάζεται να προβείς σε τραβηγμένες λύσεις όπως είναι το μπλοκάρισμα και η διαγραφή.

  Η επίσημη τοποθέτηση από το facebook αναφέρει ότι το «snooze» βρίσκεται σε δοκιμαστική χρήση και προστέθηκε με σκοπό να δώσει στον κόσμο μεγαλύτερο έλεγχο ως προς το τι θα βλέπουν στον λογαριασμό τους.

  Αυτή βέβαια είναι μια «win-win» κατάσταση για το facebook και τους χρήστες, αφού ο το facebook γλιτώνει τους πελάτες του (σ.σ εταιρίες που διαφημίζονται μέσω αυτού) από το να σταματούν να τους ακολουθούν κάποιοι χρήστες που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλες καμπάνιες της συγκεκριμένης εταιρίας και από την άλλοι εμείς οι χρήστες γλιτώνουμε την… κατάθλιψη!

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk