• Αναζήτηση
 • Ντράγκι: Στο χέρι της Ελλάδας να αποφασίσει εάν θέλει 4ο πρόγραμμα

  Η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα χρειαστεί τέταρτο πρόγραμμα, τόνισε ο Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ, εξηγώντας ότι αυτή είναι η αρμόδια να κρίνει αν η ελληνική οικονομία έχει αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Επανήλθε δε στο ζήτημα του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα χρειαστεί τέταρτο πρόγραμμα, τόνισε ο Μάριο Ντράγκι απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της Deutsche Welle.

  Αν η ελληνική οικονομία έχει αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αυτό θα το αποφασίσουν εκείνοι, πρόσθεσε αναφερόμενος στην ελληνική κυβέρνηση.

  Ο ίδιος σημείωσε ακόμα πως η ρευστότητα εξαρτάται από τις οικονομικές πολιτικές των κυβερνήσεων και από το πώς προσλαμβάνουν οι αγορές τις πολιτικές αυτές.

  Όσον αφορά την υπόθεση του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ο κ. Ντράγκι επισήμανε πως η ανεξαρτησία της στατιστικής υπηρεσίας είναι πολύ σημαντική για την αξιοπιστία των στοιχείων που παρουσιάζει.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk