Ποιοι πλειστηριασμοί δεν θα γίνουν σήμερα, Τετάρτη

Την αναβολή των πλειστηριασμών αύριο, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, ανακοινώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Την αναβολή των πλειστηριασμών σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, ανακοινώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου. Η αναβολή αφορά αποκλειστικά τις περιπτώσεις με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στην ανακοίνωση καθίσταται σαφές ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί καθώς και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.
Οι συμβολαιογράφοι διευκρινίζουν ότι με την απόφαση αυτή υλοποιούνται οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις ενώ υπογραμμίζουν την ανάγκη προσεκτικών χειρισμών από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
«Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά», τονίζουν χαρακτηριστικά.
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk