• Αναζήτηση
 • Η αναστολή των πλειστηριασμών στο ΣτΕ

  Στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αναστολών, συζητείται το μεσημέρι της Τρίτης η αίτηση αναστολής της πλειστηριασμών που έχει υποβάλει η συμβολαιογράφος Λαυρίου κυρία Ελένη Καραγεωργοπούλου, με δικηγόρο την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

  Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται η απόφαση του Τμήματος Αναστολών του ΣτΕ για τους πλειστηριασμούς. Το μεσημέρι της Τρίτης είχε προγραμματισθεί η συζήτηση της αίτησης αναστολής της πλειστηριασμών που έχει υποβάλει η συμβολαιογράφος Λαυρίου κυρία Ελένη Καραγεωργοπούλου, με δικηγόρο την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

  Με την αίτηση ζητείται να ανασταλεί  προσωρινά η  απόφαση της τελευταίας επαναληπτικής γενικής συνέλευσης (27.11.2017) του  Συμβολαιογραφικού Συλλόγου  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου με την οποία  ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων από όλους τους πλειστηριασμούς έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

  Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νικόλαος Σακελλαρίου έχει ζητήσει να καταθέσουν τόσο η συμβολαιογράφος όσο και εκπρόσωποι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης, για να εκθέσουν τις απόψεις τους. Υπενθυμίζεται ότι  η αίτηση ακύρωσης, λόγω της σπουδαιότητάς της, παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με δικάσιμο 5/10/2018.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk