• Αναζήτηση
 • Λοβέρδος: Νέα αποκαλυπτικά έγγραφα για τα βλήματα στη Βουλή

  Την αποκάλυψη νέων εγγράφων για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία τα οποία θα καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή προανήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την αποκάλυψη νέων εγγράφων για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη
  Σαουδική Αραβία τα οποία θα καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή
  προανήγγειλε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

  Μιλώντας στο ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι με τα έγγραφα που θα αποκαλύψει φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο υπουργός Εξωτερικός Νίκος Κοτζιάς γνώριζε τα πάντα.

  Ο κ Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι από τα τρία έγγραφα που κατέθεσαν στη βουλή η κυρία Γεννηματά και ο κύριος Θεοδωράκης, που δημοσιεύονται σήμερα στα ΝΕΑ, και από όσα επικαλέστηκε ο κ Τσίπρας, προκύπτει ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργούς γνώριζε τα πάντα. Γνώριζε και για τον ίδιο τον Παπαδόπουλο, καθώς το όνομά του αναφέρεται στο έγγραφο που συνοδεύει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος ο κ Τσίπρας. Σύμφωνα με τον κ Λοβέρδο, υπάρχει ζήτημα απιστίας και παραπομπής στο ειδικό Δικαστήριο.

  Κουμουτσάκος: Όλη η υπόθεση φωνάζει σκάνδαλο

  Από την πλευρά του ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η όλη συμφωνία χάλασε γιατί οι Σαουδάραβες δεν δέχτηκαν τον μεσάζοντα που πήγαν να τους επιβάλουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος .Η όλη υπόθεση, είπε φωνάζει σκάνδαλο. Είναι μια υπόθεση μίζας.

  Απαντώντας στις αντιδράσεις του Νίκου Κοτζιά ο κ Κουμουτσάκος ανέφερε ότι αυτό που είπα εγώ στη Βουλή είναι ότι «ο κ Κοτζιάς είναι ένας πολύ συνεπής Υπουργός Εξωτερικών. Διαβάζει όλα τα έγγραφα που λαμβάνει. Άρα γνώριζε τα πάντα και δεν έκανε τίποτα».

  Πολιτική
  Helios Kiosk