• Αναζήτηση
 • Στο εδώλιο ο Α. Μαρτίνης και η σύζυγός του

  Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας «στέλνει» στο εδώλιο τον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη, τη σύζυγο του Γεωργία καθώς και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κάμπη, για το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού Hospitalia International.

  Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας «στέλνει» στο εδώλιο τον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη, τη σύζυγο του Γεωργία καθώς και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κάμπη, για το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού Hospitalia International.

  Οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται στην υπόθεση μέσω μίζας ύψους 3,1 εκατομμυρίων μάρκων που είχε καταβληθεί, προκειμένου η Hospitalia International να «προτιμηθεί» ως προμηθεύτρια, συνάπτοντας τελικά σύμβαση με το Ντυνάν.
  Το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την αντίστοιχη πρόταση – τον περασμένο Οκτώβριο – της εισαγγελέως Εφετών Σταυρούλας Στεφανάτου.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 75χρονος Ανδρέας Μαρτίνης κρατείτο προσωρινά, και για αυτή την υπόθεση, αλλά προσφάτως αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.  Η σύζυγος του είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.  
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk