• Αναζήτηση
 • Η αγορά κατοικίας τρομάζει τη Βρετανία

  Ανησυχία για τις προοπτικές της οικονομίας της Βρετανίας προκαλεί η πορεία της αγοράς κατοικιών στη χώρα αυτή.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ανησυχία για τις προοπτικές της οικονομίας της Βρετανίας προκαλεί η πορεία της αγοράς κατοικιών στη χώρα αυτή.

  Έρευνα του χρηματοπιστωτικού οργανισμού Nationwide έδειξε ότι τον Αύγουστο οι τιμές των κατοικιών σε όλη τη βρετανική επικράτεια μειώθηκαν κατά 0,1%.

  Πλέον η μέση τιμή κατοικίας στη Βρετανία διαμορφώνεται στις 210.000 στερλίνες ή σε 228.000 ευρώ σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. Πρόκειται για ασυνήθιστη εξέλιξη σε μια αγορά που μέχρι τώρα είχε συνηθίσει αγοραστές και πωλητές σε συνεχείς γενναίες αυξήσεις, ειδικά στο Λονδίνο, προβληματίζοντας παράγοντες της αγοράς.

  Με τον πληθωρισμό όμως συνεχώς να ανεβαίνει, τη στερλίνα να υποχωρεί και την κατανάλωση να παρουσιάζει σημάδια στασιμότητας, η αγορά ακινήτων όπως όλα δείχνουν δεν έμεινε ανεπηρέαστη.

  Μετά το Brexit η ανάπτυξη στη χώρα μειώνεται συνεχώς και πλέον έχει υποχωρήσει στο μισό σε σύγκριση με πέρσι. Το πρώτο φετινό εξάμηνο η αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας διαμορφώθηκε σε μόλις 0,3%

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk