Νέα επιλογή για προγραμματισμό ραντεβού στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Μία ακόμη επιλογή για να κλείσουν ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», της Θεσσαλονίκης, θα έχουν οι πολίτες από 1η Σεπτεμβρίου.

Μία ακόμη επιλογή για να κλείσουν ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», της Θεσσαλονίκης, θα έχουν οι πολίτες από 1η Σεπτεμβρίου.

Πλέον για να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους θα μπορούν να καλούν στο 2313 32 3333 με κόστος αστικής χρέωσης, καθώς το Γραφείο Ραντεβού του Νοσοκομείου θα αντικατασταθεί από Τηλεφωνικό Κέντρο.

Στη συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή οι πολίτες θα εξυπηρετούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30 το πρωί έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι. Έτσι θα αποφευχθούν ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία στις ουρές, των πολιτών που πηγαίνουν στο Γραφείο Ραντεβού για να προγραμματίσουν τις εξετάσεις τους.

Επίσης, εξακολουθούν να ισχύουν και οι άλλες δύο επιλογές που ήδη είχαν οι πολίτες:

  • Να καλούν στον πενταψήφιο αριθμό 14741, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 08:00- 20:00. Η χρέωση είναι 1,029 ευρώ από σταθερό και 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών.
  • Να κλείνουν ραντεβού μέσω Ίντερνετ, χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πλατφόρμα του Νοσοκομείου, www.gnpap.gr, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk