Προσφορές από ΑΝΕΚ και Blue Star σε πρωτοετείς φοιτητές

Ειδικές εκπτώσεις προσφέρει η ΑΝΕΚ LINES η οποία «για ακόμη μια χρονιά στηρίζει ουσιαστικά τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την εύρεση κατοικίας και την εγγραφή τους στη σχολή που έχουν επιτύχει.»

Ειδικές εκπτώσεις προσφέρει η ΑΝΕΚ LINES η οποία «για ακόμη μια χρονιά στηρίζει ουσιαστικά τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την εύρεση κατοικίας και την εγγραφή τους στη σχολή που έχουν επιτύχει.»

Ειδικότερα «στα δρομολόγια Χανίων – Ηρακλείου (τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES) προσφέρεται έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών και έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις μοτοσυκλέτες. Επίσης στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» παρέχεται έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.»

Η έκπτωση «ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2017 και οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017» ή φωτοτυπίας αυτού.»
Επίσης «η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX, οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό, η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές και η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).»
Παράλληλα, «η ΑΝΕΚ LINES, στους φοιτητές-σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει : -50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX) και -20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσυκλέτες.»
Επιπροσθέτως «η ΑΝΕΚ μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr, ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.»

Προσφορές και από την Blue Star Ferries

Επίσης και η BLUE STAR FERRIES παρέχει εκπτώσεις στους νέους φοιτητές και στις οικογένειες τους για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2017, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η BLUE STAR FERRIES σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.»|

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk