Το απόγευμα της Τρίτης η κηδεία του πρώην προέδρου του ΟΛΠ Γιάννη Κούβαρη

Σήμερα Τρίτη στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Ιωάννη Κούβαρη, Συμβούλου Διοίκησης, Μέλους Δ.Σ. και πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε.

Σήμερα Τρίτη στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Ιωάννη Κούβαρη, Συμβούλου Διοίκησης, Μέλους Δ.Σ. και πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε.
Όπως ενημέρωσε η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων, οι δωρεές εις τη μνήμη του να δοθούν στην Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών ΜΕΤΑδραση για τη στήριξη των ασυνόδευτων παιδιών που βρίσκονται μόνα τους στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «οι δωρεές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στη σελίδα www.metadrasi.org ή μέσω τραπέζης στο λογαριασμό Alpha Bank: GR07 0140 1040 1040 0200 2024 081 Για κάθε δωρεά είναι απαραίτητο να δοθεί ως αιτιολογία ο κωδικός «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΟΥΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ» και μπορείτε ενημερώσετε για την κατάθεσή σας προκειμένου να σας σταλεί η σχετική απόδειξη στο email: info@metadrasi.org ή στο τηλ: 214 100 8700 εσωτ. 330 ή 331.»
Την οδύνη τους για τον θάνατο του Ιωάννη Κούβαρη εξέφρασε «η οικογένεια του ΟΛΠ και της COSCO SHIPPING» ενώ τη θλίψη του εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας, Γιάννης Κούβαρης ξεχώρισε για τη διάθεσή του να ακούει, να κατανοεί και να συνεργάζεται με τους ανθρώπους. Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ανθρώπου που πάντα απαντούσε με νηφαλιότητα στις δυσκολίες που συναντούσε κατά την επαγγελματική, αλλά και την πολιτική του διαδρομή στην Αριστερά.».
Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπριδης σημείωσε ότι «η απώλεια του Γιάννη Κούβαρη , Πρόεδρου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και πρώην Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ, γεμίζει θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Ο Γιάννης ανέλαβε και επιτέλεσε τα καθήκοντά του σε δύσκολες εποχές έχοντας πίσω του μια επαγγελματική πορεία και μια πολιτική διαδρομή στην Αριστερά που τον έκαναν να έχει πλήρη συνείδηση του δύσβατου δρόμου που έπρεπε να βαδίσει. Πάντοτε αντιμετώπιζε τα προβλήματα και τις δυσκολίες με νηφαλιότητα και συγκατάβαση κι ενεργούσε με γνώμονα την πίστη του στις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές των ελληνικών λιμανιών και τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να έχει αυτή η ανάπτυξη για τον λαό και τους εργαζόμενους. Οι συλλογικοί στόχοι που υπηρετούσε ο Γιάννης με συνέπεια και εντιμότητα παραμένουν και αποτελούν προκλήσεις για όλους εμάς, συνεργάτες, φίλους και συντρόφους στο χώρο των λιμανιών. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
Επίσης σε ανακοίνωση της η Ένωση Λιμένων Ελλάδος, (ΕΛΙΜΕ), σημειώνει ότι «ο Γιάννης Κούβαρης διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΛΙΜΕ τα τελευταία δύο χρόνια, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς στην Ένωση μας. Τα μέλη του Δ.Σ ,οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες στην Ένωση είχαμε την ευκαιρία να συνεργασθούμε αυτά τα χρόνια με έναν άνθρωπο με μεγάλη διάθεση κατανόησης και πνεύμα συνεργασίας και η απουσία του δημιουργεί μεγάλο κενό. Τα μέλη του Δ.Σ, Πρόεδροι των Οργανισμών Λιμένων Α.Ε , οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της ΕΛΙΜΕ, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την οδυνηρή απώλειά τους.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk