Από τον Όμηρο στη Νέα Ελληνική: Διαχρονικές προσεγγίσεις στην ελληνική γλώσσα

Η ημερίδα «Από τον Όμηρο στη Νέα Ελληνική: διαχρονικές προσεγγίσεις στην ελληνική γλώσσα» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στη Στοά τού Βιβλίου.
Την έναρξη των εργασιών τής ημερίδας θα κηρύξει ο Πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιάσουν εισηγήσεις εκτός από τον κ. Μπαμπινιώτη, οι καθηγητές Gregory Nagy, Ιωάννης Πετρόπουλος, Keith Stone και Stephanie Roussou.
Στο δεύτερο μέρος θα αναπτύξουν σχετικά θέματα οι εκπαιδευτικοί των Αρσακείων ‒ Τοσιτσείων Σχολείων: Ευγενία Δοδοπούλου, Λάσκαρης Ιατρόπουλος, Ευάγγελος Κατσιναβάκης, Σύλα Κλειδή, Βάλια Κοκκινιά, Ιωάννα Νικητοπούλου.
Μετά το πέρας των εργασιών της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά (www.stoabibliou.gr) μέσω τού Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (Ε.Δ.Ε.Τ.).
Η ημερίδα δεν απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων, αλλά και άλλων δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, καθώς και για τα μέλη τής επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να βρείτε εδώ http://diachronic.arsakeio.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk