4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ο Γύρος της Ελλάδας μέσα από γεύσεις

Το γύρο της Ελλάδας μέσα από γεύσεις, αρώματα και ποτά μπορούν να κάνουν από την Παρασκευή οι επισκέπτες του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό, όπου θα ανοίξει τις πύλες της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η «Εξποτρόφ», μια έκθεση τροφίμων και ποτών αποκλειστικά από έλληνες καλλιεργητές και παραγωγούς. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το γύρο της Ελλάδας μέσα από γεύσεις, αρώματα και ποτά μπορούν να κάνουν από την Παρασκευή οι επισκέπτες του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό, όπου θα ανοίξει τις πύλες της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η «Εξποτρόφ», μια έκθεση τροφίμων και ποτών αποκλειστικά από έλληνες καλλιεργητές και παραγωγούς.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες (την 3η Εξποτροφ επισκέφθηκαν τουλάχιστον 35.000 άτομα) θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας, θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους 250 εκθέτες με τιμώμενη περιοχή την περιφέρεια Κρήτης. Παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές, ανοίγοντας νέες προοπτικές για την επιχείρησή τους.
Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα περιλαμβάνει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για κοινό και εκθέτες.
Ξεχωρίζουν ο 2ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef 2017, το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με την παρουσία του Λευτέρη Λαζάρου και το «Πίνουμε Ελλάδα» με τον Κώστα Μπάση και τους συνεργάτες του. Ξεχωριστή παρουσία για το 2017 θα έχει ως τιμώμενη περιοχή η Περιφέρεια Κρήτης, με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.
Η EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, το HALL 1 – μόνο για επαγγελματίες και το HALL 2 – για κοινό και επαγγελματίες, με στόχο την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και την ανάδειξη των παράλληλων εκδηλώσεων.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή (27/01): 12:00 – 21:30, Σάββατο (28/01) & Κυριακή (29/01): 10:00-21:30, Δευτέρα (30/01): 10:00-17:00.
Πληροφορίες και στο www.expotrof.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk