Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στην Εγνατία Οδό – Κλειστά σχολεία στην Κομοτηνή

Προβλήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στην Εγνατία Οδό έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και κυρίως οι συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εγνατίας Οδού στο τμήμα μεταξύ Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και Μέστης. Επίσης, καθηλωμένα στο χιόνι βρίσκονται οχήματα στο 25ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος των Σαπών με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη. Λόγω της κακοκαιρίας κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή όλα τα σχολεία στο δήμο Κομοτηνής.

Προβλήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στην Εγνατία Οδό έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και κυρίως οι συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, καθηλωμένα στο χιόνι βρίσκονται αυτή την ώρα τα οχήματα στην Εγνατία Οδό, στο 25ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος των Σαπών με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη.

Ήδη, γίνονται προσπάθειες από την Εγνατία Οδός ΑΕ με αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος.

Επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων παρατηρείται και στο τμήμα μεταξύ Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και Μέστης, στα όρια των νομών Έβρου και Ροδόπης. Αιτία της διακοπής η αναδίπλωση δύο νταλικών λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία στο δήμο Κομοτηνής

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κομοτηνής, με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Πετρίδη, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που έπληξε την Ροδόπη.

Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία σήμερα, Πέμπτη, και στους δήμους Μύκης, Μαρώνειας-Σαπών, Ιάσμου, σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Αρριανών καθώς και στην δημοτική ενότητα Σταυρούπολης του δήμου Ξάνθης.

Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του δήμου Κομοτηνής θα λειτουργήσουν αύριο, Παρασκευή, κανονικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk