Η Ενωση Δικαστών & Εισαγγελέων καταδικάζει το πακέτο – βόμβα σε εφέτη

Την καταδίκη της, «με βδελυγμία», για την αποστολή πακέτου – βόμβα σε εφέτη που συμμετέχει στην εκδίκαση της υπόθεσης Noor 1, εκφράζει η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με πρόεδρο τον κ. Χριστόφορο Σεβαστίδη.
Η Ενωση αποδίδει μάλιστα ευθύνες σε εκπροσώπους της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, καθώς εκτιμά ότι «με συμπεριφορές και δηλώσεις τους υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις».
Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Ένωση είχε αντιδράσει έντονα και κατά το παρελθόν, με πλέον πρόσφατη την περίπτωση των δηλώσεων από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη για ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση κατά του Εφέτη Πειραιά, δεύτερη μέσα σε διάστημα δύο μηνών κατά Δικαστικών Λειτουργών, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει με βδελυγμία το γεγονός, διαβεβαιώνει ότι οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς θα εξακολουθούν με την ίδια υπευθυνότητα να διακονούν το λειτούργημά τους και να διαφυλάττουν πάντα και πρωτίστως την ανεξαρτησία τους, επισημαίνει δε τις ευθύνες εκπροσώπων των δύο άλλων Λειτουργιών, Εκτελεστικής – Νομοθετικής, για συμπεριφορές και δηλώσεις που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk