Την Τρίτη στο Κοιμητήριο Κηφισιάς η εξόδιος ακολουθία του Κυρ. Μαμιδάκη

Διήμερη αργία στις εταιρείες του ομίλου σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Κυριάκου Μαμιδάκη. Συγκινητικές ανακοινώσεις από την οικογένεια, τον όμιλο και τους εργαζομένους. «Αυτός ο άνθρωπος, που λύγισε κάτω από το βάρος του ηγέτη, αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά» σημειώνει η οικογένεια, «η πράξη του αυτή, όσο τραγική και αν είναι, φανερώνει κατά πολύ το ήθος και το χαρακτήρα του», λένε οι εργαζόμενοι στον Όμιλο. Την Τρίτη στο Κοιμητήριο Κηφισιάς η εξόδιος ακουλουθία.

Διήμερη αργία στις εταιρείες του ομίλου σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Κυριάκου Μαμιδάκη κύρηξε το ΔΕ του ομίλου κύρηξε διήμερη αργία στις εταιρείες του ομίλου ενώ θα προβεί και σε δωρεά στη μνήμη του. Συγκινητικές ανακοινώσεις από την οικογένεια, τον όμιλο και τους εργαζομένους.«Αυτός ο άνθρωπος, που λύγισε κάτω από το βάρος του ηγέτη, αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά» σημειώνει η οικογένεια, «η πράξη του αυτή, όσο τραγική και αν είναι, φανερώνει κατά πολύ το ήθος και το χαρακτήρα του», αναφέρουν οι εργαζόμενοι στον Όμιλο. Την Τρίτη στο Κοιμητήριο Κηφισιάς η εξόδιος ακουλουθία.

Αύριο, Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 6:00 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του Κυριάκου Μαμιδάκη, ανακοίνωσε ο όμιλος των αδελφών Μαμιδάκη, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε να κηρύξει διήμερη αργία σε ένδειξη πένθους στις εταιρείες του ομίλου και να προβεί σε δωρεά στη μνήμη του.

«Ο Κυριάκος Μαμιδάκης συνέδεσε το όνομά του με τη δημιουργία και έγραψε ιστορία στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας, εντός και εκτός Ελλάδας. Ακολουθώντας το όραμά του, σχεδόν μισό αιώνα πριν, έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός πολυσχιδούς ομίλου με δραστηριότητα στην εμπορία πετρελαιοειδών, την ναυτιλία, τον τουρισμό και στην παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.»

» Υπήρξε διορατικός και ακούραστος ηγέτης, καθοδηγητής, σεβαστός και προσιτός συνεργάτης, ανιδιοτελής, ακέραιος και απλός άνθρωπος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας τονίζεται: «Αυτός ο άνθρωπος, που λύγισε κάτω από το βάρος του ηγέτη, αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά, σε πείσμα των συνθηκών που ήθελαν να τον κάνουν να σκύψει το κεφάλι, αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους μας τις αξίες που υπηρέτησε χωρίς καμία παρέκκλιση σε όλη του ζωή».

«Η απώλειά του μας βύθισε όλους σε θλίψη, το όραμά του όμως δεν θα πάψει ποτέ να φωτίζει το δρόμο μας. Η πράξη του αυτή, όσο τραγική και αν είναι, φανερώνει κατά πολύ το ήθος και το χαρακτήρα του», αναφέρεται εξάλλου σε ανακοίνωση των εργαζομένων στον Όμιλο.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τυχόν δωρεές στη μνήμη του εκλιπόντος, να γίνουν για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ή του Γηροκομείου Χανίων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk