Νέο concept για τα καταστήματα Μαρινόπουλος και νέο εμπορικό σήμα

Στην ανακαίνιση των καταστημάτων της και στην υιοθέτηση νέου εμπορικού σήματος, προχωρά η διοίκηση της Μαρινόπουλος ΑΕ, σηματοδοτώντας νέα αναπτυξιακή προοπτική. Στόχος είναι η ολοκλήρωση της αναβάθμισης των καταστημάτων να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2016.

Στην ανακαίνιση των καταστημάτων της και στην υιοθέτηση νέου εμπορικού σήματος, προχωρά η διοίκηση της Μαρινόπουλος ΑΕ, σηματοδοτώντας νέα αναπτυξιακή προοπτική. Στόχος είναι η ολοκλήρωση της αναβάθμισης των καταστημάτων να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2016. Ηδη η νέα ανανεωμένη εικόνα αλλά και το νέο concept της αλυσίδας έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζονται σε 4 καταστήματα σε Αργυρούπολη, Αμφιθέας, Άλιμο και Κολωνάκι, τα οποία αποτελούν τον οδηγό για την αναβάθμιση όλων των διαφορετικών τύπων καταστημάτων που διαθέτει η Μαρινόπουλος (μικρό, μεγάλο, κλασσικό και deli κατάστημα).
Ειδικότερα σε ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει ότι «η Μαρινόπουλος ξεκίνησε την υλοποίηση της ανανέωσης και αναβάθμισης των σουπερ μαρκετ της μέσω της ολικής ανακαίνισης και υιοθέτησης ενός ενιαίου concept για όλα τα καταστήματα και με νέο εμπορικό σήμα». Και σημειώνει πως «πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή που θα υλοποιηθεί σταδιακά και μέχρι το τέλος του 2016 στο σύνολο των καταστημάτων και αποσκοπεί σε μια καινούργια αγοραστική εμπειρία των πελατών της Μαρινόπουλος, μέσα από τη διευκόλυνση και την απλούστευση των καθημερινών τους αγορών, από τη στιγμή που τις σχεδιάζουν μέχρι και τη στιγμή που τις ολοκληρώνουν».

Όπως επισημαίνει «η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων αναπτύχθηκε βάσει των αποτελεσμάτων έρευνας που πραγματοποίησε η Μαρινόπουλος σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕCR, στοχεύοντας στην ανάδειξη όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που χρειάζεται, επιθυμεί και αναζητά ο Έλληνας καταναλωτής από μια σύγχρονη αλυσίδα σούπερ μάρκετ».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk