Ύστερα από δέκα χρόνια παρουσίας στην αγορά των συσκευών, η Vodafone μπαίνει σε μία καινούργια εποχή με τη νέα σειρά των Vodafone Smart, τα οποία απαντούν σε κάθε ανάγκη της καθημερινότητας του χρήστη. Το πρώτο 4G smartphone της νέας σειράς, το Vodafone Smart prime 7, διαθέτει κομψό σχεδιασμό και συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά εξαιρετικής ποιότητας με μία τιμή-έκπληξη.

Ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός του και η σούπερ λεπτή του εμφάνιση, με πάχος μόλις 7,9 χλστ. και βάρος 128 γραμμάρια, κάνουν το Vodafone Smart prime 7 ένα από τα πιο κομψά smartphones της κατηγορίας του. Διαθέτει εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5MP, με μία σειρά ενσωματωμένων φίλτρων που είναι ιδανικά για την επεξεργασία των φωτογραφιών, και οπίσθια κάμερα ανάλυσης 8MP με αισθητήρα OmniVision OV8856 για λήψη καθαρότερων φωτογραφιών και βίντεο, ενώ η οθόνη 5 ιντσών που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαύσει τις φωτογραφίες του.

Παράλληλα, η νέα «έξυπνη» συσκευή διαθέτει λειτουργικό Android με την τελευταία έκδοση Marshmallow 6.0, μπαταρία μεγάλης διάρκειας, χωρητικότητας 2540mΑ και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα στο 4G δίκτυο της Vodafone και να προσφέρει άνετη εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο χάρη στον τελευταίο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 212 (8909) της Qualcomm στο 1,3 GHz.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο Vodafone Smart prime 7 μπορούν να το αποκτήσουν σε μαύρο-γραφίτη ή λευκό-χρυσό στην προτεινόμενη τιμή των 149 ευρώ. Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να προμηθευτούν ένα αποκλειστικό πακέτο Vodafone αξεσουάρ μόνο με 18,90 ευρώ. Το πακέτο περιέχει μια ultra slim θήκη μαζί με tempered glass για την καλύτερη προστασία της συσκευής. Επίσης, στα καταστήματα υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη ποικιλία σε θήκες για τη νέα σειρά, όπως flip, ultra slim και clear covers σε διάφορα σχέδια και χρώματα από 9,90 ευρώ, προστατευτικές μεμβράνες από 4,90 ευρώ, καθώς και χρωματιστά handsfree Vodafone & Mini Bluetooth ηχεία.