Στην αγορά τροφίμων ο όμιλος «Κώστας Παπαέλληνας»

Στoν τομέα των τροφίμων, εισέρχεται ο όμιλος εταιρειών «Κώστα Παπαέλληνα» και στην Ελλάδα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της εταιρείας Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ.

Στoν τομέα των τροφίμων, εισέρχεται ο όμιλος εταιρειών «Κώστας Παπαέλληνας» και στην Ελλάδα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της εταιρείας Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία Κωσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ (ΚRΟPIA) είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και διανομής τροφίμων για περισσότερα από 45 χρόνια, με ισχυρό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.
Ενδεικτικά μερικά από τα κύρια brands & προϊόντα που διακινεί στην αγορά είναι (ΤΟΝΟΣ GEISHA, MANITAΡIA LUTECE / HOLCΟ, ΡΥΖΙ BALI, ΚΡΟΥΤΟΝ LEIMER, ΜΕΛΙ MELISSIMO, ΧΑΒΙΑΡΙ STUHRK, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ HOLEX, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ KINGSWAY, ΦΥΣΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ BARNEY’S BEST). Ο συνολικός κύκλος εργασιών της εξαγορασθείσας εταιρείας είναι άνω των 65 εκατ. ευρώ.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 χρόνων, έχει αναπτυχθεί, σε διάφορες κατευθύνσεις μέσω στρατηγικών κινήσεων, όπως η απόκτηση νέων συνεργασιών, οι εξαγορές εταιρειών, η εισαγωγή καινοτόμων διαδικασιών, καθώς και ο σχηματισμός επιχειρηματικών συμμαχιών.
Στην Ελλάδα ο όμιλος δραστηριοποιείται με την ελληνική εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας (Ελλάς) Α.Ε.Β.Ε. από το 1969, στους τομείς υγείας, φροντίδας & ομορφιάς με ισχυρό Πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα καναλιών διανομής όπως νοσοκομεία, κλινικές, φαρμακεία, σουπερμάρκετ, χονδρεμπόριο κ.α. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος συνεχίζει να επενδύει σε Ελλάδα και Κύπρο, προς στρατηγικά στοχοποιημένες κατηγορίες – όπως ήταν και παραμένει να είναι το τρόφιμο – και προς αξιόλογες εταιρείες του χώρου του εμπορίου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk