Οι σεφ του μέλλοντος στο Sani Gourmet 2016

Από τις 20 μέχρι τις 24 Μαΐου πραγματοποιείται το Sani Gourmet 2016 στη Χαλκιδική, αποκαλύπτοντας έναν νέο γαστρονομικό κόσμο. Το φετινό θέμα του γαστρονομικού φεστιβάλ www.sanigourmet.gr (https://youtu.be/OUHmQ_28fag) είναι τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής.

Από τις 20 μέχρι τις 24 Μαΐου πραγματοποιείται το Sani Gourmet 2016 στη Χαλκιδική, αποκαλύπτοντας έναν νέο γαστρονομικό κόσμο. Το φετινό θέμα του γαστρονομικού φεστιβάλ www.sanigourmet.gr (https://youtu.be/OUHmQ_28fag) είναι τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής.
Οκτώ νέοι chef, αναγνωρισμένοι ήδη από τους λάτρεις των γεύσεων, αλλά και από σχετικούς θεσμούς, κάποιοι έχοντας κατακτήσει το πρώτο τους αστέρι Michelin και άλλοι στην τελική ευθεία για να το κερδίσουν, θα ξετυλίξουν τη φαντασία τους στα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort.
Ο Mauricio Giovanini με τις αργεντίνικες ρίζες και πεδίο δράσης την Ισπανία, ο γερμανός Jan Hoffmann, ο αυστριακός Klemens Schraml, οι ιταλοί Oliver Piras και Alessandra del Favero, ο Yorick Tièche από τη Γαλλία, ο Stephen Toman από τη Βόρεια Ιρλανδία και οι δικοί μας Σωτήρης Κοντιζάς και Αλέξανδρος Τσιοτίνης, καθένας χωριστά θα καταθέσουν τις εμπνεύσεις τους, με έμφαση στην κουζίνα που τους εμπνέει και τους οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk