Δραγασάκης: Μέτρα για εξομάλυνση σιδηροδρομικής κίνησης στην Ειδομένη

Τη λήψη σύντομα των αναγκαίων μέτρων για την εξομάλυνση της σιδηροδρομικής εμπορευματικής κίνησης και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει με τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τη ενημέρωση που είχε από τους επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τη λήψη σύντομα των αναγκαίων μέτρων για την εξομάλυνση της σιδηροδρομικής εμπορευματικής κίνησης στη χώρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει με τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Ειδομένης, προβλήματα που εντάθηκαν και με την πολιτική των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τη ενημέρωση που είχε από τους επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης συναντήθηκε νωρίετερα με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτη Θεοχάρη και Φίλιππο Τσαλίδη αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στις εμπορευματικές μεταφορές εξαιτίας του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Ειδομένης, τα οποία εντάθηκαν μετά την πρόσφατη απόφαση των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων να περιορίσουν τον αριθμό των αμαξοστοιχιών που είναι δυνατόν να κυκλοφορούν από και προς την Ελλάδα μέσω της γειτονικής χώρας.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι ενήμερη του προβλήματος και σύντομα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική εμπορευματική κίνηση στη χώρα μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk