Υλικά για 30 τρουφάκια:
1 και 1/2 πακ.μπισκότα πτι μπερ
3/4 φλιτζ. καρύδια
βανίλια για άρωμα
1/2 κούπα Flora με βούτυρο
100 γρ κουβερτούρα λιωμένη
1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
3 κουτ. σούπας κονιάκ
λίγο γάλα
100 γρ λευκή κουβερτούρα
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στο multi τα μπισκότα να γίνουν σκόνη και στη συνέχεια τα καρύδια και τα ρίχνουμε στο μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την σοκολάτα.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομογενές μίγμα.
Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο για να πλάθεται πιο εύκολα.
Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα περιχύνουμε με λιωμένη λευκή κουβερτούρα τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες πριν τα σερβίρουμε.

Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET από τo food blog To μυαλό στο φαγητό!