Κρέπα με πραλίνα, μπανάνες και τριμμένο μπισκότο

Υλικά:
για 5 κρέπες:
3 αυγά
2 φλ. τσαγιού γάλα
2 φλ.τσαγιού αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν
4 κ.σ. Flora με έξτρα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
αλάτι
ζάχαρη
βανίλια

Εκτέλεση:

1. Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
2. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και το βούτυρο ακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
3. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το αλοίφουμε με βούτυρο και παίρνουμε περίπου μια κουτάλα από το μείγμα.
4. Το αδειάζουμε στο τηγάνι, το κουνάμε να πάει παντού το μείγμα. Όταν ψηθεί το γυρνάμε από την άλλη πλευρά να ψηθεί κ από αυτή.
5. Επαναλαμβάνουμε άλλες 4ωφορές, σε κάθε κρέπα βουτυρώνουμε με ελάχιστο βούτυρο το τηγάνι.
Για τη γέμιση:
μπανάνα κομμένη σε φέτες
μπισκότο τριμένο
πραλίνα φουντουκιού
καρύδια

Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET από τo food blog To μυαλό στο φαγητό!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk