«Εβδομάδα της Ελλάδας στο Κουμπάν»

Εκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα πραγματοποιείται από 12 έως 17 Απριλίου στη Νότια Ρωσία, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Ετους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

Εκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα πραγματοποιείται από 12 έως 17 Απριλίου στη Νότια Ρωσία, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Ετους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.
Η έκθεση «Εβδομάδα της Ελλάδας στο Κουμπάν» διοργανώνεται στο Κρασνοντάρ, από την ομώνυμη Περιφέρεια της Νότιας Ρωσίας με συμμετοχή του ΕΟΤ Ρωσίας. Πρόκειται για μία από τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους, με την ευκαιρία της 1000ης επετείου της παρουσίας του ρωσικού μοναχισμού στο Αγιον Ορος, με στόχο την ανάπτυξη των τουριστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών.
Τα εγκαίνια της έκθεσης στον εκθεσιακό χώρο του Sun Expo έκανε ο Μητροπολίτης του Κρασνοντάρ, παρουσία αξιωματούχων της ρωσικής περιφέρειας, εκπροσώπων ελληνικών συλλόγων, ελλήνων επιχειρηματιών, τουριστικών γραφείων της περιοχής και δημοσιογράφων, ενώ η προσέλευση του κοινού κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας ήταν μεγάλη.
Στην έκθεση συμμετέχει ο ΕΟΤ με δικό του περίπτερο, η Κύπρος, ο τουριστικός οργανισμός Mouzenidis travel, το Greek.ru, φορείς τουριστικών και θρησκευτικών προορισμών της περιοχής του Κρασνοντάρ κ.α.
Με πρωτοβουλία του ΕOT Ρωσίας διοργανώθηκε επίσης κοκτέιλ – μπουφέ προς τιμήν τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων που προβάλλουν τη χώρα, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Νοβοροσσίσκ κ. Φραγκίσκου Κωστελλένου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk