Ευρεία σύσκεψη με τα γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού

Τον συντονισμό των γραφείων εξωτερικού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) για τον σχεδιασμό της

Τον συντονισμό των γραφείων εξωτερικού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) για τον σχεδιασμό της τουριστικής στρατηγικής του 2016, είχε στόχο η ευρεία σύσκεψη με τους προϊσταμένους όλων των γραφείων, υπό την προεδρία της αναπλ. Υπουργού Τουρισμού κυρίας Ελενας Κουντουρά και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου.
Αντικείμενο της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα, ήταν ο συντονισμός των γραφείων του ΕΟΤ Εξωτερικού για τον σχεδιασμό της τουριστικής στρατηγικής του 2016 με στοχευμένες δράσεις. Ειδικότερα, καθορίστηκε το πλαίσιο των δράσεων που θα συμβάλλουν στη διεθνή διαρκή στήριξη και προώθηση του τουριστικού brand name «Ελλάδα», στην προβολή νέων ελληνικών προορισμών, στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, από την 1η Μαρτίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2016.
Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ευκαιρίες της κάθε αγοράς – στόχου του εξωτερικού.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk