Βούλτεψη: Ο Μεϊμαράκης σε δύο μήνες ξανασυσπείρωσε την παράταξη

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου η βουλευτής της Ν.Δ., μίλησε στον Βήμα fm για τα εσωκομματικά της Ν.Δ

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου η βουλευτής της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη μίλησε στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο για τα εσωκομματικά της Ν.Δ.{{{ audio1 }}}

Για τα εσωκομματικά της Ν.Δ.

«Προσέξτε: εμείς καταφέραμε μέσα σ’ αυτή την κρίση να διατηρήσουμε ένα μεγάλο ποσοστό που σας λέω ότι δεν ήταν αυτό το καλοκαίρι, γιατί ιστορικά συρρικνώνεται το ποσοστό του ηττημένου. Ακούστε, δεν είναι θέμα 7,5 μονάδων, δεν αλλάζει η ψήφος σε 28 μήνες. Δείτε το από τον Δηλιγιάννη μέχρι τώρα. Λοιπόν, ο Μεϊμαράκης μέσα σε δύο μήνες καλοκαιρινούς ξανασυσπείρωσε την παράταξη, της έφερε την ενότητα, της δημιούργησε προσδοκίες και από σεβασμό σε αυτή την υπερπροσπάθεια του (στηρίζω την υποψηφιότητά του).

Πιστεύουμε και ελπίζουμε να πάει ο κόσμος, βέβαια (να ψηφίσει). Κοιτάξτε να δείτε, νομίζω ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Σας πληροφορώ ότι αυτοί οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάτε, οι τρεις τουλάχιστον, οι κοινοβουλευτικοί, γιατί εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είναι κοινοβουλευτικός ο αρχηγός, ό,τι και να συζητάμε τώρα, καθόντουσαν σε ένα τραπέζι όλο το καλοκαίρι στο πολιτικό συμβούλιο – ήμουν παρούσα – και συζητούσαν μια χαρά».

Για τη μη διεξαγωγή debate

«Δεν κατάλαβα, δεν ξέρει ο κόσμος της Ν.Δ. ποιος είναι ο Μεϊμαράκης, ποιος είναι ο Μητσοτάκης, ποιος είναι ο Άδωνις; Όλα τα ξέρει. Χρειάζεται δηλαδή τι; Να βγουν να πουν τι στον κόσμο; «Γεια σου, είμαι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης»; Εντάξει, ο Τζιτζικώστας βγήκε νομίζω αρκετά, έτσι δεν είναι; Εσείς το θέλετε έτσι, εντάξει, δεν σας κάνουμε τη χάρη, γιατί αυτό είναι μια εσωκομματική διαδικασία δική μας και δεν χρειάζεται. Ο κόσμος της Ν.Δ. έχει καταλάβει και ξέρει και θα το δείτε αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk