Πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού έλαβε η Intralot

Η INTRALOT έλαβε την πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού «WLA Responsible Gaming Framework» για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Η INTRALOT έλαβε την πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού «WLA Responsible Gaming Framework» για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).
H INTRALOT έλαβε το 2012 πρόσκληση συμμετοχής στο πιλοτικό πρόγραμμα Υπεύθυνου Παιχνιδιού της WLA για προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών, το οποίο, κατόπιν μιας μακράς διαδικασίας, διαμόρφωσε το επίσημο πρότυπο πιστοποίησης. Η INTRALOT πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης, μετά από εξωτερικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τον εγκεκριμένο αξιολογητή της WLA, την TUV Nord, η οποία ολοκλήρωσε μία ενδελεχή, ανεξάρτητη αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της INTRALOT και των βέλτιστων πρακτικών προς τους πελάτες.
Η κυρία Lynne Roiter, Γενική Γραμματέας της WLA, η οποία ηγείται του προγράμματος Υπεύθυνου Παιχνιδιού της WLA, δήλωσε: «Η συνεισφορά της INTRALOT στο νέο πλαίσιο πιστοποίησης Υπεύθυνου Παιχνιδιού για προμηθευτές λοταριών υπήρξε πολύ σημαντική. Ως μακροχρόνιος συνεργάτης της WLA, η εταιρεία έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στο υπεύθυνο παιχνίδι και την ενεργή συμμετοχή των ενδιαφερομένων μερών. Η INTRALOT δεν ήταν μόνο μία από τις πρώτες εταιρείες που εξέφρασαν την ανάγκη για ένα πρότυπο πιστοποίησης των προμηθευτών αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει για τις λοταρίες, αλλά και από τις πρώτες που πληρώντας όλα τα κριτήρια έλαβε την πιστοποίηση. Θα ήθελα να εκφράσω λοιπόν τα συγχαρητήριά μου.»
Η νέα πιστοποίηση προσφέρει ένα πρότυπο για συγκριτική αξιολόγηση και επιδεικνύει την κοινωνική ευθύνη της εταιρείας σε όλες τις δραστηριότητες της. Η δημιουργία της Επιτροπής Υπεύθυνου Παιχνιδιού, η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί τη στρατηγική Υπεύθυνου Παιχνιδιού του Ομίλου, αναβαθμίζει τη διαχείριση της βιωσιμότητας σύμφωνα με τις ανάγκες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Ταυτόχρονα, θέτει ετήσιους στόχους για τη διαρκή συμμόρφωση με το πρότυπο. Το πλαίσιο περιλαμβάνει τις ακόλουθες περιοχές: έρευνα, πρόγραμμα υπαλλήλων, ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών, απομακρυσμένο περιβάλλον τυχερών παιχνιδιών (remote gaming environment), διαφήμιση, ενημέρωση των πελατών, συμμετοχή των ενδιαφερομένων μερών και υποβολή εκθέσεων.
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των πρωτοβουλιών του κλάδου για την προώθηση των υπεύθυνων πρακτικών και την ενσωμάτωσή τους στις διεθνείς δραστηριότητές μας. Το Υπεύθυνο Παιχνίδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTRALOT, καθώς συνδέεται με τη βασική μας προτεραιότητα να προφυλάσσουμε τις ευπαθείς ομάδες και παράγει αξία για την εταιρεία και τους πελάτες της. Η INTRALOT έχει ενσωματώσει τα υψηλότερα πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της, αναπτύσσοντας νέα εργαλεία για την αξιολόγηση της κοινωνικής επίδρασης των παιχνιδιών, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης για τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας», δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Chief Operations Officer του Ομίλου INTRALOT.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk