Η ICAP Group στην Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών

Στον χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, το τριήμερο 2 – 4 Οκτωβρίου 2015, με τίτλο «SER-EXPO 2015» πραγματοποιήθηκε η 1η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών.

Στον χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, το τριήμερο 2 – 4 Οκτωβρίου 2015, με τίτλο «SER-EXPO 2015» πραγματοποιήθηκε η 1η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών. Πάνω από 60.000 επισκέπτες και περισσότεροι από 120 εκθέτες, επιχειρήσεις, Επιμελητήρια από τη Β. Ελλάδα αλλά και εμπορικές και επιχειρηματικές αποστολές από τις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου βρέθηκαν στις Σέρρες για ένα τριήμερο.
Το κατάστημα Βόρειας Ελλάδας της ICAP Group συμμετείχε στο παράλληλο forum και παρουσίασε υπηρεσίες και εργαλεία που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη εξωστρέφειας και στην τόνωση των εξαγωγών μια επιχείρησης. Ο κ. Βασίλης Παπαχρήστος, διευθυντής του καταστήματος, αναφέρθηκε σε διαδικτυακά εργαλεία και λύσεις της ICAP (findbiz.gr, websolutions) και στην αξιοποίηση εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες επιχειρηματικής πληροφόρησης, Duns&Bradstreet και Kompass με τις οποίες η ICAP Group έχει στρατηγικές συνεργασίες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος «Η ICAP Group αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη των εταιρειών για την ενδυνάμωση του εξαγωγικού τους προφίλ, ταυτόχρονα όμως με την έλλειψη διαθέσιμου budget για πολυέξοδες επιχειρηματικές αποστολές ή/και συμμετοχές σε κλαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό, έρχεται να δώσει διέξοδο με τα on-line εργαλεία που αποτελούν το λεγόμενο ICAP Export Package, παρέχοντας αποτελεσματικές και ταυτόχρονα κοστολογικά ορθές λύσεις.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk