«Σύντομα» το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

Διεξοδική συζήτηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έγινε στη διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου. Με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα, αφού είναι κρίσιμο να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου, και τους δανειστές να βρίσκονται στην Αθήνα, κυβερνητικά στελέχη είπαν ότι προγραμματίζεται Υπουργικό Συμβούλιο για την Πέμπτη, όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα αποφασιστεί πότε θα κατατεθεί στη Βουλή.

Διεξοδική συζήτηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έγινε στη διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, των Κυβερνητικών Συμβουλίων Οικονομικής Πολιτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.

Με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα, αφού είναι κρίσιμο να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου, και τους εκπροσώπους των δανειστών να βρίσκονται στην Αθήνα, κυβερνητικά στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη είπαν ότι προγραμματίζεται Υπουργικό Συμβούλιο για την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα αποφασιστεί πότε θα κατατεθεί στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση θα έρθει «σύντομα» δήλωσε χαρακτηριστικά υπουργός που συμμετείχε στη σύσκεψη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk