Δεν θα υποβάλλεται τροποποιητική δήλωση αν έχει διαταχθεί έλεγχος φορολογικής υπόθεσης

Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ανακοίνωση στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η απόσυρση της διάταξης που αφορά τη δυνατότητα υποβολής τροποιητικής δήλωσης, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο έλεγχος της φορολογικής υποθέσης. Ακόμη ο υπουργός ανέφερε ότι το θέμα των ανείσπρακτων ενοικίων θα ρυθμιστεί με διάταξη που θα κατατεθεί σε προσεχές νομοσχέδιο.

Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ανακοίνωση στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η απόσυρση της διάταξης που αφορά τη δυνατότητα υποβολής τροποιητικής δήλωσης, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο έλεγχος της φορολογικής υποθέσης (αποσύρονται οι παράγραφοι 2 και 3 του άρθρου 3).

Ακόμη ο υπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι το θέμα των ανείσπρακτων ενοικίων, μετά την κατάργησης της εκχώρησής του στο Δημόσιο, θα ρυθμιστεί με διάταξη που θα κατατεθεί σε προσεχές νομοσχέδιο.

Νομοτεχνικές βελτιώσεις ανακοίνωσε και διένειμε στους βουλευτές και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk