Εξαιρείται τελικά η παράκτια ζώνη των Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Εξαιρείται, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η παράκτια ζώνη των Λιπασμάτων Δραπετσώνας μέχρι τον όρμο Σφαγείων, από τη νέα Σύμβαση Παραχώρισης του ΟΛΠ. Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν θα αλλάξει η χρήση των χώρων της Πολιτιστικής Ακτής στο λιμάνι του Πειραιά.

Εξαιρείται, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η παράκτια ζώνη των Λιπασμάτων Δραπετσώνας μέχρι τον όρμο Σφαγείων, από τη νέα Σύμβαση Παραχώρισης του ΟΛΠ.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν θα αλλάξει η χρήση των χώρων της Πολιτιστικής Ακτής στο λιμάνι του Πειραιά.
Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά εξέφραζαν την ευαρέσκειά τους από αυτή την εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχε πραγνατοποιηθεί πορεία από το παλιό δημαρχείο Δραπετσώνας προς το υπουργείο Ναυτιλίας με αίτημα την εξαίρεση της παράκτιας ζώνης των Λιπασμάτων.

Εντύπωση είχε προκαλέσει η συμμετοχή στη πορεία βουλευτών Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας είχε εμφανιστεί υπέρ των διεκδικήσεων των Δήμων λέγοντας πως οι προτάσεις τους είναι ρεαλιστικές και όχι μαξιμιλιστικές.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk