Η Wind αναζητεί τους ηγέτες του αύριο

Δέκα ταλαντούχους νέους επιστήμονες που έχουν ηλικία μέχρι 28 ετών και θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε μία εταιρία ηλεκτρονικών επικοινωνιών, αναζητεί η Wind Ελλάς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλία WIND Young Talents Graduate Trainee Program, που παρουσιάστηκε την Δευτέρα στην Αθήνα.

Δέκα ταλαντούχους νέους επιστήμονες που έχουν ηλικία μέχρι 28 ετών και θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε μία εταιρία ηλεκτρονικών επικοινωνιών, αναζητεί η Wind Ελλάς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλία WIND Young Talents Graduate Trainee Program, που παρουσιάστηκε την Δευτέρα στην Αθήνα.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων των υποψηφίων, η οποία γίνεται στην ιστοσελίδα του προγράμματος, είναι η 25η Οκτωβρίου 2015.
«Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία» αναφέρει η εταιρία.
Σύμφωνα με την Wind, οι 10 ταλαντούχοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών.
Όσοι επιλεγούν, θα περάσουν 18μηνη μισθωτή εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης, και στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα προσληφθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου.
«Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι η ανάδειξη των αυριανών δυναμικών στελεχών που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγοράκαι όχι μόνο» σημειώνει.
«Επιλέγουμε στρατηγικά να επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα καθώς είναι οι άνθρωποί μας που καθημερινά κάνουν πράξη τη δέσμευση της WIND να δίνουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία. Με το πρόγραμμα WIND Young Talents επενδύουμε στο πιο σημαντικό κεφάλαιο της χώρας μας, τους νέους ταλαντούχους ανθρώπους ώστε να τους δώσουμε εμπειρία, εφόδια και προοπτική για το μέλλον που αξίζουν» δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας, κ. Νάσος Ζαρκαλής.
Σύμφωνα με την διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Wind, κυρία Ιωάννα Τσίτουρα, στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία μίας νέας γενιάς στελεχών που θα γίνουν ηγέτες στην επιχειρηματικότητα.
Οι αιτήσεις θα περάσουν από το κέντρο αξιολόγησης, έπειτα θα γίνουν συνεντεύξεις με το πρώτο κύμα επιλεγέντων, στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεύτερη αξιολόγηση, έπειτα προσομοίωση εργασίας σε πραγματικές συνθήκες και στο τέλος η οριστική επιλογή.
Το εκπαίδευση των «10» θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ενώ ο νέος κύκλος επιλογής θα έρθει 18 μήνες μετά.
Η διαχείριση και η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Workable, η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από πάροχο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk