Ήρθε το Vodafone Home, με υπηρεσίες σταθερής, κινητής και Internet

Νέα σελίδα γύρισαν τη Δευτέρα η Vodafone και η hellas online, οι οποίες προχωρούν στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες

Νέα σελίδα γύρισαν τη Δευτέρα η Vodafone και η hellas online, οι οποίες προχωρούν στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες, σηματοδοτώντας την παροχή ενιαίων υπηρεσιών σταθερής, κινητής και ίντερνετ, με ένα συμβόλαιο κι ένα όνομα: Vodafone Home.
Συγκεκριμένα, η Vodafone ενσωμάτωσε τη hellas online και φέρνει το «Vodafone Home», όπως δηλαδή μετονομάζονται όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της hellas online και εμπλουτίζονται με νέες δυνατότητες. Παράλληλα, η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης «hol my tv» μετονομάζεται σε Vodafone TV.
Έτσι, όπως αναφέρει η εταιρεία, τα προγράμματα σταθερής, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης της hellas online ενσωματώνονται κάτω από το brand της Vodafone.
«Το Vodafone Home φέρνει μια καινούργια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας κ. Γλαύκος Περσιάνης.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk