Ενας 17χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο στα Βασιλικά της Σαλαμίνας, όταν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο Πειραιά, όπου στις 3 το πρωί υπέκυψε στα τραύματά του. Ελαφρά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» η ανήλικη συνεπιβάτιδά του στο δίκυκλο.

Θανατηφόρο τροχαίο και στον Σώστη Ροδόπης, στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, στην προσπάθειά του να διασχίσει ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία Intercity, που κατευθυνόταν από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη έως τις 11 το βράδυ, οπότε και αποκαταστάθηκε.

Αλλα τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαία την Κυριακή

Στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Βέροιας-Κοζάνης, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος εξετράπη το απόγευμα της Κυριακής της πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Το πρωί της Κυριακής, στην Καρυώτισσα Πέλλας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος εξετράπη επίσης της πορείας του και προσέκρουσε στο τοπικό κοιμητήριο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ζευγαρακίου-Κάτω Μακρυνούς στην Αιτωλοακαρνανία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ανετράπη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του.

Στο 21,5 χλμ της Εθνικής Οδού Κιάτου-Γκούρας στην Κορινθία, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 36χρονος με συνοδηγό τον 83χρονο πατέρα του προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο 83χρονος.