Τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν τις εξαγωγές/εισαγωγές εξασφαλίζοντάς τους εγγυημένη παράδοση σε προκαθορισμένο χρόνο εγγυάται η TNT Express Ελλάδος, στο πλαίσιο της οικονομικής ασφυξίας των τελευταίων ημερών.
Η κυρία Χριστίνα Αλεβίζου, γενική διευθύντρια της ΤΝΤ Ελλάδoς σημειώνει ότι «Παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας και παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας, δίπλα σε όλους τους εργαζομένους και συνεργάτες μας. Για μία ακόμη φορά, η ΤΝΤ στηρίζει έμπρακτα την ελληνική αγορά και τους Έλληνες επιχειρηματίες, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της καθώς και την άμεση εξυπηρέτησή και διευκόλυνση τους.»
Σημειώνεται ότι η εταιρεία ταχυμεταφορών TNT παραδίδει καθημερινά, 1 εκ. αποστολές, από έγγραφα και δέματα μέχρι βαριά φορτία. Η TNT διαθέτει οδικό και αεροπορικό δίκτυο μεταφορών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Αμερική. Το 2014, η εταιρεία παρουσίασε έσοδα ύψους 6,7 δισ. ευρώ. Η δραστηριοποίηση της ΤΝΤ Ελλάδος ξεκινά το 1989. Πραγματοποιεί καθημερινά τις αποστολές των πελατών της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, μέσω του ιδιόκτητου, παγκόσμιου, εναέριου και οδικού δικτύου της. Στην Ελλάδα, η ΤΝΤ καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με το ιδιόκτητο αεροσκάφος της και τα 115 οχήματα που διαθέτει. Απασχολεί 223 εργαζομένους στα 6 υποκαταστήματά της σε Μαρκόπουλο Αττικής, Πειραιά, Mαρούσι, Αεροδρόμιο, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, και διατηρεί ένα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.