Φαγητό φτιαγμένο από εποχικά λαχανικά καλλιεργημένα σε σπιτικό μποστάνι. Ειδυλλιακό περιβάλλον με πισίνα, έθνικ ντεκόρ, χαμηλό φωτισμό και ησυχία σα να είσαι διακοπές, λίγα μέτρα από τη θάλασσα και ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά, κάθε Τρίτη βράδυ, μόνο με 25 ευρώ το άτομο.
Ο λόγος για το Malabar restaurant του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη που όλο το καλοκαίρι προσφέρει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα δια χειρός Παναγιώτη Γιακαλή, καμωμένα με φρέσκα προϊόντα της φάρμας του ξενοδοχείου (στα Καλύβια) όπως λαχανικά, οπωροκηπευτικά αλλά και αβγά ελευθέρας βοσκής.
Τη βραδιά που το επισκεφτήκαμε δοκιμάσαμε σαλάτα φάρμας με παντζάρι μαριναρισμένο σε γιαούρτι και λευκό ξίδι μπαλσάμικο με μανούρ, μέλι και καρύδια, βιτέλο τονάτο με αντρκότ μόσχου, ζυμαρικό γεμιστό με σπανάκι, μανιτάρια και σοτέ γαρίδα Αμβρακικού και λαβράκι με κρούστα λιαστής ντομάτας και αγκινάρες σε ζωμό από μάραθο. Η μους σοκολάτας με σορμπέ σοκολάτας και γκανάς ήταν το καλύτερο τελείωμα για ένα τέτοιο δείπνο.
Εκτός από τα βράδια των Laid Back Tuesdays όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το οικονομικό μενού τριών μεσογειακών πιάτων, αξίζει να αναφερθεί και το Margi Gastronomy, η νέα «άφιξη» της φετινής σεζόν. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του εστιατορίου, όπου ο σεφ ετοιμάζει τα πιο ξεχωριστά gourmet πιάτα.
Κρατήσεις στο τηλ. 210 8929 165