Ενα γευστικό ταξίδι στην Κρήτη μέσα από τη φρεσκάδα, τα μοναδικά συστατικά και τα τοπικά μυστικά υπόσχεται το εστιατόριο Xasteria. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι απέσπασε στη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας». Ετσι οι δημιουργικές παρεμβάσεις του executive chef Γιάννη Κουναλάκη σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά από την φάρμα της Grecotel Agreco στην Κρήτη, προσφέρουν κλασικές κρητικές και ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις σε πιάτα που αντανακλούν μία σύγχρονη ματιά.
Χαλαρώστε λοιπόν πίνοντας τσικουδιά και συνοδεύστε τη με τουρσί άγριας αγκινάρας και τους υγιεινούς σκορδουλάκους, όλα παραγωγής του κτήματος Agreco. Υστερα γευτείτε κρητικό ντάκο και συνεχίστε τη γαστρονομική σας περιπλάνηση δοκιμάζοντας τους μπουμπουριστούς χοχλιούς με δενδρολίβανο, μαραθόπιτα, αλλά και τη μοναδική γεύση του κρητικού απάκι.
Xasteria Εστιατόριο, Grecotel Amirandes, Ηράκλειο Κρήτης, τηλ. 28970 41103, www.amirandes.com www.grecotel.com