Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9110/2013 τελεσίδικη αποφάση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η κατασκευαστική εταιρεία Μηχανική, τέθηκε υπό αναγκαστική διαχείριση, ως μέσο αναγκαστικής εκτελέσεως, κατά τα άρθρα 1034επ ΚΠολΔ.
Σημειώνεται πως μια επιχείριση τίθεται σε αναγκαστική διαχείριση για να ικανοποιηθούν άμεσα οι υποχρεώσεις που αυτή έχει προς τους πιστωτές της.
Η ανώνυμη ελεγκτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers A.E., που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της Λ. Κηφισίας 268, διορίσθηκε αναγκαστικός διαχειριστής της εταιρίας, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 700/2014 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και εκπροσωπείται για τους σκοπούς της αναγκαστικής διαχείρισης από τον κ. Νικόλαο Κλιάνη.
Ήδη διά της από 09/03/2015 έγγραφης δήλωσής της, η PricewaterhouseCoopers αποδέχθηκε τον διορισμό της ως αναγκαστικού διαχειριστή της εταιρείας και ανέλαβε τα καθήκοντά της.
Την διοίκηση της Μηχανικής, καθώς και την εκπροσώπησή της έναντι τρίτων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η αναγκαστική διαχειρίστρια PricewaterhouseCoopers, η οποία θα διεκπεραιώνει πλέον όλες τις υποθέσεις που αφορούν και εμπίπτουν στην εν γένει οικονομική και εμπορική διαχείριση της εταιρείας, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στα άρθρα 1034επ ΚΠολΔ.