Η Pitsos από το 1865 διανύει διαδρομές παράλληλες με τις ανάγκες της χώρας μας, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, κατασκευάζοντας από μικρές οικιακές συσκευές, φαράσια και μαχαιροπήρουνα, μέχρι συσκευές πετρελαίου, γκαζιέρες και θερμάστρες.

Από το 1959 που ξεκίνησε και την παραγωγή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, η γραμμή παραγωγής έφερε σε εκατομμύρια σπίτια συσκευές με τη σφραγίδα και την ποιότητα της Pitsos. Τα χρόνια πέρασαν και η Pitsos παρουσιάζει σήμερα νέα προϊόντα, όπως ψυγεία No Frost, ψυγειοκαταψύκτες Astro, πυρολυτικές κουζίνες, αλλά και μια πλήρη γκάμα εντοιχιζομένων συσκευών, κλιματιστικών και μικροσυσκευών.

Με αφορμή μάλιστα την επέτειο των 150 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική αγορά διοργανώνει έναν διαγωνισμό μέσω Facebook, στον οποίο οι χρήστες καλούνται να αντιστοιχίσουν συσκευές Pitsos με τις ημερομηνίες πρώτης κυκλοφορίας τους. Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό επισκεφτείτε τη σελίδα www.facebook.com/pitsos.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα έντεκα μεγάλα δώρα.