Σημαντικές διακρίσεις στη Deloitte χάρισαν δυο μέλη της ελεγκτικής της ομάδας, αποσπώντας υψηλές βαθμολογίες στην εξέταση μαθημάτων για την απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), κατακτώντας την 14η θέση παγκοσμίως κατά την εξέταση των μαθημάτων F9 και P1.

Πιο συγκεκριμένα, στην παγκόσμια κατάταξη, την 14η καλύτερη επίδοση σημείωσαν η κυρία Μαρία Σαρρή κατά την εξέταση του μαθήματος F9 και ο κ. Λάμπρος Αντώναρος στην εξέταση του μαθήματος P1. Επιπλέον, σε εθνικό επίπεδο οι επιδόσεις των δυο μελών της ελεγκτικής ομάδας της Deloitte κατέταξαν στην 1η θέση, τη Μαρία Σαρρή για την εξέταση του μαθήματος F9 και τον Λάμπρο Αντώναρο για την εξέταση του μαθήματος P1 για την απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).
Τα δυο μέλη της ελεγκτικής ομάδας συμμετέχουν στο κοινό πρόγραμμα εξετάσεων «JES» και, αφού παρακολουθήσουν και εξετασθούν επιτυχώς στην ελληνική γλώσσα τα μαθήματα που σχετίζονται με το δίκαιο εταιρειών και τη φορολογική νομοθεσία και στην αγγλική γλώσσα τα υπόλοιπα μαθήματα του ACCA, να γίνουν ταυτόχρονα κάτοχοι του επαγγελματικού τίτλου και των δυο φορέων ΙΕΣΟΕΛ και ACCA.
H κυρία Beate Randulf, εταίρος και υπεύθυνη εκπαίδευσης της Deloitte Ελλάδας, δήλωσε «Είμαστε πολύ περήφανοι που 2 μέλη της ελεγκτικής μας ομάδας κατάφεραν με τις υψηλές τους βαθμολογίες να είναι ανάμεσα στους 20 καλύτερους του κόσμου στις επαγγελματικές εξετάσεις του ACCA. Πρόκειται για μια μεγάλη δοκιμασία αν σκεφθεί κανείς ότι ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για την προετοιμασία τους είναι πολύ περιορισμένος λόγω των αυξημένων αναγκών της δουλειάς. Το γεγονός αυτό κάνει την επιτυχία τους ακόμη πιο σημαντική και την εταιρεία μας ιδιαιτέρως υπερήφανη».