Με πολλά και τεράστια «ευχαριστώ» θα ήθελα να αρχίσω τη σημερινή μας επικοινωνία, αγαπητοί αναγνώστες. Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευτυχία, τον Κωνσταντίνο, την Ιωάννα, την Ξανθίππη, τη Σωτηρία, την Τίνα, την Αγάπη, τον Μιχάλη, την Αναστασία, την Αρτεμη, τη Σοφία, τον Σήφη, τη Μαρία-Ελένη, τον Γιώργο, την Αντωνία, τον Γιάννη, τον Παναγιώτη, τον Μιχάλη και τον Ελευθέριο που ήρθαν στην κουζίνα μας εκείνο το ηλιόλουστο μεσημέρι του Σαββάτου να μαγειρέψουμε μαζί και να γνωριστούμε καλύτερα. Ηταν υπέροχο να σας έχουμε κοντά μας και θέλουμε να σας ξαναδούμε.

Ομολογώ πως μας ξαφνιάσατε ευχάριστα: «Ξεκίνησα για εισαγωγικό μάθημα και κατέληξα σε μεταπτυχιακό!» είπε ο σεφ μας Στέλιος Μαστοράκος, εκφράζοντας απόλυτα και τη δική μας γνώμη. Αλλά και εκείνος ήταν μια αποκάλυψη για εμάς. Δεν είχαμε ποτέ καμία αμφιβολία για τις μαγειρικές ικανότητές του, αλλά δεν ξέραμε ως εκείνο το Σάββατο και πόσο καλός δάσκαλος ήταν. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και εκείνον και το επιτελείο του: τον σεφ Νίκο Κουφαλιώτη και τους συνεργάτες τους, Γιάννη Μισθό και Μάριο Σελίμη.

Ενα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας να μαγειρέψουμε μαζί πλημμυρίσατε το e-mail μας με αιτήματα. Θα θέλαμε πολύ να σας είχαμε όλους κοντά μας, αλλά πρακτικοί λόγοι μας αναγκάζουν να επιλέγουμε (με κλήρωση) μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί θα υπάρξουν πολλά μαθήματα ακόμη…

Αφού λοιπόν εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον πρώτο χορηγό μας, την εταιρεία Μαρινόπουλος, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να λάβετε μέρος στην κλήρωση για το επόμενο μάθημα της σειράς που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου. Θα προηγηθεί, την Τετάρτη 22 Απριλίου, ένα μάθημα με την ευγενική χορηγία του καταστήματος Rockwell . Διαλέγετε και παίρνετε…

Εχω και ακόμη μία πρόσκληση να απευθύνω. Αυτή όμως δεν αφορά μόνο αναγνώστες μας. Αφορά τους/τις bloggers μαγειρικής, που είναι κατά κάποιον τρόπο οι διαδικτυακοί μας συνάδελφοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει τη δουλειά τους και έχουμε εμπνευστεί από αυτήν. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τους βραβεύσουμε. Για να κάνουμε τη βράβευσή τους περισσότερο δίκαιη, θα χρειαστούμε και τη βοήθεια των αναγνωστών μας. Αλλά γι’ αυτό θα σας ενημερώσουμε αργότερα. Προς το παρόν θα ήθελα να προσκαλέσω τους/τις bloggers που επιθυμούν να διεκδικήσουν κάποιο από τα βραβεία μας να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας.

Θερμές ευχές για ένα Καλό Πάσχα γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο αγάπη!