ΥΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)

βασική ζύμη για πίτσα

50 γρ. φέτα

4-5 φέτες τυρί έμενταλ

3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους

4-5 φέτες μορταδέλα, σε καρέ

EKTΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και μοιράζουμε από πάνω τη φέτα, το έμενταλ και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε τη μορταδέλα και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.