ΥΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)

βασική ζύμη για πίτσα

6-7 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

2 μανιτάρια πορτομπέλο, μεσαίου μεγέθους, σε λεπτές φέτες

½ μέτριο κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες

3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους

5 φέτες ζαμπόν, σε καρέ

5-6 φέτες σαλάμι, πικάντικο, κομμένες στη μέση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε από πάνω τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα αλλαντικά και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.